עב / EN

ייסדנו את מיטבר בשלהי 1994. שני אחים עם רצון להביא לקהל המקומי את בשורת הסטייק-האוס הקלאסי, שמתמחה בתורת יישון הבשר ומגיש אותו בענייניות ובמקצועיות. זהו מוסד אינטימי, שהיה הראשון בישראל ליישן סטייקים בעצמו, לשים אותם במרכז הצלחת ולתת להם את הכבוד הראוי.

MEATBAR

הזמנת שולחן

תפריט

א-ש: 12:00-24:00

הסדנאות 4, הרצליה

09-954-6000

הזמנת שולחן

תפריט

א-ש: 12:00-24:00

שדרות חן 52, ת״א

03-6956276

בשר

תהליך הכנת הבשר במיטבר הוא מדוקדק ומסורתי, וכולו מתרחש בקנאות תחת ידינו - החל מהקיצוב, דרך היישון המבוקר ועד הצלייה בתנור הגריל שהבאנו מארה"ב, זהה לזה שניצב במוסד הבשרים פיטר לוגאר בניו יורק. אנחנו עובדים אך ורק עם בקר בגידול מקומי בעל רמות שיוש גבוהות. הנתחים נבחרים בקפידה ורק אלו שעומדים בסטנדרטים שלנו מתחילים את תהליך היישון היבש, שנמשך כ-30 יום. נתחים מיוחדים עוברים השבחה ממושכת יותר, של כ-45 יום. נתחי הדגל שלנו הם פורטרהאוס, טיבון, פריים ריב וניו יורק סטייק - כולם על העצם, כמובן - ולצדם סטייקים של סינטה, אנטריקוט ופילה.

יין

את הבשר מלווה אוסף היינות האהובים עלינו. תמיד תמצאו בו היצע מתחלף של היינות שאנחנו הכי אוהבים נכון לעכשיו, במזיגה לכוסות ובתמחור הוגן. לצד היינות הקבועים שעושים איתנו דרך ארוכה, משובצות בתפריט בחירות הרפתקניות יותר, של יינות מקומיים חדשים או של בקבוקים שפגשנו במסעותינו בעולם וידענו שתרצו לטעום גם, לצד רשימת יינות ישראליים מתיישנים. באביב 2025, לרגל חגיגות 30 שנה למיטבר, תושק סדרת יינות במהדורה מוגבלת בשיתוף פעולה עם יקב יראון.

השירות

כ-400 נשות ואנשי צוות עובדים איתנו במסעדות שלנו, ואנחנו נהנים לראות אותם מתקדמים יחד איתנו, נעשים לחלק מהמשפחה. אנחנו משקיעים בצוות שלנו ורגישים אליו, והוא בתמורה מחויב לשירות יעיל, בקי ומיומן. כל מלצר ומלצרית עוברים הכשרה של חודשיים, ורבים מהם נשארים איתנו שנים ארוכות. יותר מהכל, אנחנו כאן כדי לארח ולשמח דורות של סועדים נאמנים.